Error installing jomitech components

LEONARDO19712
Posts: 84
Joined: Sun Mar 17, 2013 1:15 pm

Error installing jomitech components

Post by LEONARDO19712 » Tue Nov 15, 2016 2:40 pm

Good afternoon, I have a problem with an application that I'm placing on a web server with php 5.5.3 and I get the following error and only happens with the jomitech components, can you help me solve the problem or know why this is happening? Thank you.
Attachments
img.jpg
(142.42 KiB) Downloaded 320 times

jomitech
Site Admin
Posts: 1921
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:23 am

Re: Error installing jomitech components

Post by jomitech » Sat Nov 19, 2016 10:55 am

Are you referring to the strict standards warnings? If so, add this to the top of your PHP file, just below the <?php:

Code: Select all

error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);
Jon

LEONARDO19712
Posts: 84
Joined: Sun Mar 17, 2013 1:15 pm

Re: Error installing jomitech components

Post by LEONARDO19712 » Sun Nov 20, 2016 8:44 pm

Hello jon the problem with this is that the system does not run or show the forms.

jomitech
Site Admin
Posts: 1921
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:23 am

Re: Error installing jomitech components

Post by jomitech » Mon Nov 21, 2016 10:55 am

Did you fix the connection error that's shown in your screenshot?
Jon

LEONARDO19712
Posts: 84
Joined: Sun Mar 17, 2013 1:15 pm

Re: Error installing jomitech components

Post by LEONARDO19712 » Tue Nov 29, 2016 10:38 am

Hello, I do not know how to fix the problem because after that it does not work at all and it does not allow running the application. This is a problem with php and apache version found on the web server, because for previous verions it works correctly.

jomitech
Site Admin
Posts: 1921
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:23 am

Re: Error installing jomitech components

Post by jomitech » Wed Nov 30, 2016 5:15 pm

What PHP version are you running on the web server?
Jon

LEONARDO19712
Posts: 84
Joined: Sun Mar 17, 2013 1:15 pm

Re: Error installing jomitech components

Post by LEONARDO19712 » Thu Dec 01, 2016 8:39 am

PHP 5,5,33
Apache 2.4.60

jomitech
Site Admin
Posts: 1921
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:23 am

Re: Error installing jomitech components

Post by jomitech » Thu Dec 01, 2016 10:42 am

That version should work fine. Do you have access to the PHP error logs from your host? If you do, can you send the log to support@jomitech.com, or attach it here in a zip file.
Jon

LEONARDO19712
Posts: 84
Joined: Sun Mar 17, 2013 1:15 pm

Re: Error installing jomitech components

Post by LEONARDO19712 » Sun Dec 04, 2016 7:54 pm

hi jon send atachment
Attachments
log.zip
(1.53 KiB) Downloaded 289 times

jomitech
Site Admin
Posts: 1921
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:23 am

Re: Error installing jomitech components

Post by jomitech » Wed Dec 07, 2016 12:33 pm

Based on the log, you need to fix your connection string, so that these errors no longer appear:

Can't connect, PDO Exception: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'services_l'@'127.0.0.1' (using password: YES)
Jon

Post Reply